fbpx

13

10

18

Is dit het nu in het leven?

“Ik plan m’n agenda niet meer zo vol en maak meer tijd voor mezelf!

“Ik voel me totaal niet fit, ik ga gezonder eten en het volhouden!

“Ik ga echt minder vaak de auto gebruiken en meer met de fiets”

 

Tot begin 2017 had ik ook vaak dit soort voornemens; Minder uren maken. Meer tijd voor mezelf. Meer slapen!

Mijn agenda stond propvol met taken en klussen waar ik vaak 7 dagen in de week voor nodig had.

Veel stress? Jazeker, maar ik heb stress nodig. Alleen, het zou fijn zijn wanneer ik het beter kon managen. Met een topsportmentaliteit -die soms ook best handig is- en een grote veerkracht, hield ik dit jaren vol.

 

Toch vroeg ik me regelmatig en steeds vaker af of DIT het was in het leven.

 

lees verder na de foto

 

In mijn achterhoofd knaagde het. Ik wilde wel wat anders, meer werk maken van mijn passie: mensen  letterlijk en figuurlijk in beweging zetten zodat ze meer uit het leven halen.

 

Een opleiding tot vitaliteitscoach stond al een paar jaar een grote wens van mij. Wat me tegenhield was dat ik keuzes moest maken. Een investering van 15-20 uur studie per week in een nokvolle agenda past niet. Daarnaast de onzekerheid van een nieuwe carrière. Vastigheid loslaten.

 

Het moment dat ik me inschreef voor die opleiding was…. “Wow… Ik heb een keuze gemaakt. Gewoon gedaan.” Nu komt het erop aan meer stappen te nemen, want als ik voor iets ga, dan ga ik ook maximaal.

 

In 2018 ziet mijn leven er heel anders uit. Een overzichtelijke agenda doordat ik gestopt ben met een aantal klussen. Stress die onder controle is. Opdrachten waar ik nieuwe en oude kennis en ervaring perfect in kan combineren.
Nieuwe levensdoelen en het besef dat ik mijn carrière voor de derde keer helemaal omgooi. Ben helemaal happy met mijn leven?

 

lees verder na de foto

Marian Freriks

 

Zit je op dood spoor en weet je niet precies wat je nu eigenlijk wilt? Wil je je stress leren managen? Of wil je meer uit het leven halen?

Vul het contactformulier in, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Je kunt nu al starten met de eerste stappen; lees deze blog over:

werken aan je vitaliteit door aanpassing van je gewoontes.

 

sportieve groet,
Marian Freriks

Vitaliteitscoach (aangesloten bij de BOVV)

    Top