Expertcursus hardlopen voor gevorderde lopers

Herken je dit: 

 • Ik ben zo snel achter adem, daar wil ik wel mee aan de slag.
 • Ik ben al langer bezig met hardlopen en doe maar wat. Hoe moet ik gerichter trainen om sneller te worden?
 • Zijn er oefeningen om mijn looptechniek te verbeteren? Volgens mij kan ik daar veel winst boeken.

Dan is deze Expertcursus voor gevorderde hardlopers echt wat voor jou!

Na deze cursus 

 • Loop je sneller met een goede looptechniek
 • Weet je dat je het langer vol kunt houden met goede corestability- en krachtoefeningen
 • Adem je makkelijker tijdens het hardlopen
 • Werk je gericht naar evenementen toe want je weet hoe je op de juiste snelheid traint

 

Waar besteden we aandacht aan:

 • Je krijgt tips voor kracht- en core oefeningen die geschikt zijn voor jou, waardoor je economischer gaat lopen: je wordt sneller, kunt het langer volhouden.
 • Met een goede loophouding en techniek loop je sneller en met meer ontspanning
 • Geen hardloper is hetzelfde, daarom krijg je veel individuele tips voor jouw looptechniek. Daarbij maak ik gebruik van video opnames
 • Je krijgt ademhalingsoefeningen waardoor je efficienter gaat ademhalen, ook bij hogere snelheden.  Dit is de basis voor ontspannen hardlopen!
 • Je krijgt tips over trainingsopbouw en loopsnelheid waardoor je gerichter naar evenementen kunt trainen

 

De cursus wordt verzorgd door Marian Freriks, 7-voudig Nederlands Kampioen hardlopen, Personal running trainer en bootcamptrainer met 20+ jaar trainerservaring. Daarnaast is ze vitaliteitscoach en heeft ze zich via cursussen verder verdiept in ademhaling bij sport en stress.

 

Info Expertcursus voor gevorderde hardlopers

Dinsdag  15, 22 en 29 januari 2019
Tijd: 19.30-21.00 uur

De groepsgrootte is max. 10 personen waardoor er volop ruimte is voor individuele aandacht.
De kosten voor deze Expertcursus zijn €  52,50.

Startlocatie: De Wilgenweard, Sportlaan 6 in Nijverdal

 Meld je hieronder aan voor de Expertcursus voor gevorderde hardlopers

Reviews

Marcel uit Hellendoorn:
Bedankt voor de mooie leerzame lessen heb er veel aan gehad

Henk Jan uit Nijverdal:
Lekker veel praktische tips die je direct kunt toepassen.

Monique uit Nijverdal:
Ik was zoekende en deze cursus kwam op het goede moment voorbij. Het is mooi dichtbij en een korte cursus. Ik wilde me meer verdiepen in hardlooptechnieken en proberen anders te trainen. Nu loop ik maar gewoon zonder er bij na te denken.
Het moet nog blijken of ik alles in de praktijk ga toepassen en gebruiken. Wel heb ik heel veel handige tips en oefeningen gekregen, dus wat dat betreft wel doel behaald, nu moet ik het alleen zelf nog gaan doen.
Het is fijn dat de groep niet te groot was, dus veel individuele aandacht, verder gezellige groep. Ik zou deze cursus wel aanraden aan anderen omdat ik toch wel het gevoel heb dat ik er veel aan heb gehad, ondanks dat ik nog niet alles toepas in de praktijk.

Top