Werken aan je vitaliteit en je voeding

Evenement datum:

11/10/2018

Evenement omschrijving:

Donderdag 11 oktober organiseer ik ism ZorgSaam Loperscompany en sportdietiste Jorien Brinkers de clinic: ‘Werken aan je vitaliteit en je voeding.’

Programma

๐Ÿ๐Ÿ—.๐Ÿ๐Ÿ“-๐Ÿ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ: inloop met koffie/thee, snuffelen in de sportzaak en schoenadvies.
๐Ÿ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ-๐Ÿ๐Ÿ.๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ: presentaties door Jorien Brinkers, sportdietist en Marian Freriks, vitaliteitscoach.
aanmelden via marian@runspiration.nl

 

Werken aan je vitaliteit

Het programma โ€˜Starten met wandelenโ€™ is voor veel mensen een goede manier om een nieuwe gewoonte, namelijk meer bewegen, aan te leren.
Meer bewegen is uitstekend voor je gezondheid maar levert meer op. Nieuwe sociale contacten, meer zelfvertrouwen, ervaren dat het leven je meer te bieden heeft. Kortom, deze nieuwe gewoonte draagt bij aan je vitaliteit.
De uitdaging is om een nieuwe gewoonte vast te houden. Hoe voorkom je nu dat deze en andere gewenste nieuwe gewoontes versloffen?
๐•๐ข๐ญ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ๐ฌ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐š๐ง ๐…๐ซ๐ž๐ซ๐ข๐ค๐ฌ vertelt hier in haar presentatie over en geeft concrete tips die je kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat je nieuwe gewoontes vast blijft houden.

 

Feiten en fabels over voeding

We worden overspoeld met vaak tegenstrijdige informatie over voeding. In de winkel vind je veel producten met flitsende gezondheidsclaims. Hoe maak je nu goed keuzes? Wat is feit of fabel op voedingsgebied?
Jezelf goed voeden is helemaal niet zo ingewikkeld als vaak gedacht wordt.
Laat je daarover informeren door ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐๐ข๐ž๐ญ๐ข๐ฌ๐ญ ๐‰๐จ๐ซ๐ข๐ž๐ง ๐๐ซ๐ข๐ง๐ค๐ž๐ซ๐ฌ.
Ze vertelt je ook of het nodig en verstandig is om iets te doen met je voeding als je veel wandelt. En wat moet je eten voor, tijdens en na de ZorgSaam wandeltocht?

Aanmelding is noodzakelijk en het aantal plekken is beperkt.

 

Aanmelden

Informatie

Wil je meer informatie ontvangen? Stel hieronder je vraag

Top